Een vraag?

06 – 128 74 159
info@marleenjanse.nl

Profiel

Marleen is geboren en getogen in de gemeente Bergen op Zoom. Haar rechtenstudie volgde zij aan de Radboud Universiteit Nijmegen, alwaar zij begin 2010 afstudeerde. Kort na haar afstuderen werd zij beëdigd als advocaat en heeft vervolgens 7 jaar als advocaat op een middelgroot kantoor in Bergen op Zoom gewerkt. In 2017 is Marleen Janse haar eigen kantoor gestart in Halsteren.

Gedurende haar carrière in de advocatuur heeft Marleen daarnaast de opleiding tot bijzonder curator gevolgd en wordt in die functie ook regelmatig benoemd door de rechtbank. Tevens rondde zij succesvol de mediation opleiding af en is zij sindsdien naast advocaat ook werkzaam als mediator.

In haar vrije tijd is Marleen al jaren een fervent tennisster. Zij doet regelmatig mee met toernooien en speelt ook twee keer per jaar mee in de competitie. Daarnaast is zij jaren penningmeester bij de Roparun Bergen op Zoom geweest.

Het is belangrijk dat u een klik heeft met degene die uw zaak behandelt. Het kantoor biedt u daarom de mogelijkheid om vrijblijvend een afspraak te maken voor een kennismaking. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Marleen Janse heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten personen- en familierecht en psychiatrisch patïentenrecht als rechtsgebieden geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten op deze geregistreerde rechtsgebieden 10 opleidingspunten per rechtsgebied te behalen.